Η διοίκηση του «Λαϊκού» απαγορεύει στους εργαζόμενους να μιλούν στα ΜΜΕ

Read Time51 Second

Την επικοινωνία με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε οτιδήποτε αφορά στη διαχείριση της πανδημίας απαγόρευσε η διοίκηση του «Λαϊκού» στους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στο facebook, η διοίκηση αναφέρει, ότι «απαγορεύεται σε οποιονδήποτε εργαζόμενο να προβαίνει σε δηλώσεις προφορικές ή έγγραφες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αφορούν στη διαχείριση “ύποπτων” ή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού». Η διοίκηση προσθέτει, ότι η επικοινωνία με τα ΜΜΕ γίνεται «μόνο μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας».

Υπενθυμίζεται πως οι αντιδράσεις και οι καταγγελίες των νοσοκομειακών γιατρών για τις τεράστιες ελλείψεις και τα μεγάλα προβλήματα έχουν «θαφτεί» από το μεγαλύτερο μέρος των ΜΜΕ ή υποβαθμίζονται από την κυβέρνηση, η οποία πλέον από «ήρωες» χαρακτήρισε τους γιατρούς «ψεύτες» εξαιτίας των αποκαλύψεών τους σχετικά με τις λάθος μάσκες που παραδόθηκαν στα νοσοκομεία. Από την αρχή υγειονομικοί υπογραμμίζουν πως η κυβέρνηση έχει δώσει προτεραιότητα στην επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης, ενώ και δημοσιογράφοι και ΜΜΕ της περιφέρειας ανέφεραν σε επιστολή τους πως έχει πέσει «μαύρο» στην ενημέρωση σχετικά με τον κοροναϊό.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Copyright © All rights reserved.