Κορονοϊός: Προς «λουκέτο» το Γεννηματάς – Νοσεί ο Διοικητής κι άλλοι έξι

Read Time1 Minute, 22 Second
Σε αναστάτωση οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου αλλά και τουλάχιστον έξι εργαζόμενοι είναι θετικοί στον κορονοϊό. Όλες οι υπηρεσίες είναι επί ποδός δεδομένου ότι το Νοσοκομείο Γεννηματάς είναι από εκείνα που υποδέχονται ύποπτα περιστατικά, ενώ η μεγαλύτερη διασπορά του ιού μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα θα μπορούσε να το θέσει ουσιαστικά εκτός μάχης.

Πηγές του ethnos.gr αναφέρουν ότι ήδη έχει αποκλεισθεί ο χώρος της Διοίκησης, ενώ τόσο ο Διοικητής όσο και οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν θετικοί έχουν τεθεί σε «καραντίνα» στο σπίτι τους. Ήδη όμως έχουν προκληθεί σοβαρές δυσλειτουργίες στο νοσοκομείο, δεδομένου ότι όλες τις αρμοδιότητες έχει αναλάβει η Υποδιοικήτρια η οποία καλείται να σηκώσει μόνη της όλο το βάρος των ασθενών και των διοικητικών υπηρεσιών.

Την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει ο έλεγχος και σε άλλους εργαζόμενους που είχαν έρθει σε επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν και εκείνοι προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Ταυτόχρονα στελέχη του ΕΟΔΥ έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο για να ενημερωθούν αναφέρουν πληροφορίες αλλά και για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να περιορισθεί η διασπορά του ιού μέσα στο νοσοκομείο, καθώς εκτός των άλλων νοσηλεύονται και δεκάδες ασθενείς.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει και η διαδικασία απολύμανσης του χώρου, ενώ τα τμήματα όπου εργάζονταν τα άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊο έχουν αποκλεισθεί όπως και όλος το χώρος της Διοίκησης.

Αυτό πάντως αποτελεί το μεγαλύτερο άγχος των υγειονομικών αρχών, το να προσβληθεί δηλαδή μεγάλο μέρος του υγειονομικού προσωπικού και να μην μπορεί να εξυπηρετήσει τους ασθενείς. Στην περίπτωση αυτή το σύστημα υγείας θα παρουσίαζε σοβαρές δυσλειτουργίες.

Πηγή : www.ethnos.gr

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Copyright © All rights reserved.